Taníts velünk

Tehetséges vagy valamiben? Jó az érzéked az idegen nyelvekhez, vagy a matek példák megoldásában vagy páratlan? Tudásodat másokkal is megosztanád? Akár tanár vagy, akár nem, jó helyen jársz!

Adj fel hirdetést a honlapunkon, melyen csupán pár kattintással lelkes tanítványokat szerezhetsz!

Legyél Te is tanár!

A regisztráció ingyenes, csatlakozz hozzánk az elsők között, hogy még nagyobb ismertségre tegyél szert! Add fel hirdetésed minél hamarabb, hogy a diákok rád találjanak!

Miért is érdemes már ma belevágnod?

Minden egyes órával plusz jövedelemre tehetsz szert!

Minden egyes órával plusz jövedelemre tehetsz szert!

Magántanítással nagyobb összegeket is tudsz keresni, mindössze pár diákra van szükséged, akik Téged az oldalunk segítségével garantáltan megtalálnak.

Te osztod be az idődet!

Te osztod be az idődet!

A magad ura vagy, akkor tanítasz, amikor csak szeretnél! Te döntöd el, mikor vállalsz tanórákat, legyen az délelőtt vagy akár délután, az év 365 napján!

A legjobb helyen hirdethetsz

A legjobb helyen hirdethetsz

Az online hirdetésnél nincs könnyebb megoldás! Oldalunk felhasználóbarát, mely rugalmasságával elősegíti a tanár-diák kapcsolat egyszerű megteremtését!

Magánóra ahol Te szeretnéd

Taníts ott, ahol a legkényelmesebb!
Kiválaszthatod, hogy hol szeretnél oktatni, legyen az egy hangulatos kávézóban, egy csendes könyvtárban vagy az otthonodban. A döntés a tied!

Mégiscsak könnyebb elmagyarázni az anyagot, ha a diákod ott ül melletted, nem igaz? Nagyon sokan ezt a tanítási formát részesítik előnyben, hiszen személyre szabott és hatékony.

Taníts online!

Az online oktatás manapság egyre elterjedtebb, hiszen egyszerű, gyors és mindenki számára elérhető lakhelyétől függetlenül.

Ez egy remek alkalom, hogy te is belevágj!
Ragadd meg a lehetőséget még ma, hiszen rengeteg diák kifejezetten online oktató tanárt keres!

Hogyan érdemes belevágnod?

 • Hozd létre a profilod!

  Hozd létre a profilod!

  Segítünk, hogy a profilod minden képességedet és adatodat tartalmazza, amely hozzájárul ahhoz, hogy a megfelelő diákok felvegyék veled a kapcsolatot.

 • Fogadd a diákok megkeresését!

  Fogadd a diákok megkeresését!

  Profilodat minél több diákhoz eljuttatva biztosítjuk számodra a megkereséseket. A regisztráció után mindössze annyi a dolgod, hogy várj, míg jelentkezik az első tanulód.

 • Tartsd meg az első magánórád!

  Tartsd meg az első magánórád!

  Akár online oktatsz, akár a személyes találkozók híve vagy, nincsen más teendőd, mint megtartanod az új diákod számára az első magánórát. Sok sikert kívánunk!:-)

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülhess minden aktualitásunkról, hírünkről, illetve, hogy sok értékes és érdekes tartalmat olvashass az oktatással kapcsolatban!