Archívum

Kategória

Miért érdemes regisztrálni az oldalra?

2017. 11 14.

Az egyedülálló kezdeményezésnek köszönhetően, melynek keretein belül beszélhetünk különféle témákról, most végre megnyílt előttünk az a lehetőség, hogy megvitassuk: miért érdemes regisztrálni az oldalra?

Noha honlapunk még gyerekcipőben jár, és a vezetőségnek is, minden bizonnyal, van még mit tanulnia, fontos megjegyeznünk, hogy komolyan végezzük feladatainkat. Éjt nappallá téve dolgozunk azon, hogy felületünk minél egyszerűbbé, átláthatóbbá, kezelhetőbbé váljon – ám ezeknek vannak feltételei.

Mind a “hirdetőnek”, mind a “keresőnek”áldozatot kell hozni az ügy érdekében. De ne gondoljunk semmi rosszra! Csupán arról van szó, hogy oldalunk működésének érdekében elengedhetetlennek tartottuk kikötni a regisztráció létszükségletét. Ez magyarul annyit tesz, hogy azok, akik használni kívánják az oldalt, egy minden díjtól mentes, egyszerű, a magánügyeket végletekig tiszteletben tartó regisztrációs űrlapot kénytelenek kitölteni. Egyéb esetben az oldalon való tartózkodás korlátozott – szinte semmitmondóan üres. Ugyanis oldalunk célja, lényege, szelleme – mind-mind a regisztráció után nyernek értelmet.

Az oldal céljai

És hogy miből áll az oldal lelke? Nos, mi sem egyszerűbb! Kezdeményezésünk célja, hogy a mindenkori tanítással foglalkozó társadalmi réteg – tehát a tanárok, tanárnövendékek; de akár jeles, nagy tudással rendelkező tanulók, vagy hitbuzgó laikusok, akik affinitást éreznek a tanítás nemes természete iránt; netán az évek óta nyugdíjban élő, egykori lángelmék, akik még a hosszú évek után is kedvet éreznek folytatni hivatásukat – egy biztos, védett felületen létrehozhasson egy olyan fiókot, vagy más néven: profilt, ami leegyszerűsíti az eddig ismert “magántanár-keresés” lépéseit.

Ez a lehetőség teret enged az egyéni kreativitás kiélésének is, amennyiben szükségét érzi a regisztráló. A profil életre keltésében ugyanis nagy szerepe van a bemutatkozásnak. Itt egy kisebb-nagyobb, összefüggő szöveget kell alkotni magunkról, képességeinkről, tekintetbe véve a múltat, és a jövő terveit; valamint rövid leírást adni a környezetről, ahol tanítani kívánunk. Ezután az adatok következnek. Megadjuk születési dátumunkat, nemünket, nevünket (itt alkalom nyílik becenevet használni, ha úgy tetszik), végzettségünket/végzettségeinket, és elérhetőségeinket (értsd: telefon, e-mail, facebook, twitter; eccetera). Végül aztán egy jól látható képet csatolunk magunkról profilunk lapjának tetejére, és lényegében már készen is vagyunk a regisztráció rögös útján való vándorlással – néhány apró plusz kérdés megválaszolását, és kiválasztását kivéve.
Nem is tűnik olyan bonyolultnak!

Pláne, ha belegondolunk, hogy a “másik fél” is ugyanezen a procedúrán megy keresztül.
A belépni kívánó diákok, vagy tanulni vágyó felebarátaink ugyanis az imént említett folyamathoz majdnem száz százalékban hasonló módon tudnak regisztrálni az oldalra. A folyamat csaknem mindenben megegyezik a fent olvashatókkal.

Ez most elég száraznak, és tárgyilagosnak tűnik, de meg kell mondjuk: minderről szó sincs!
Regisztrált tagjainkat mindenben támogatjuk, és megkönnyítjük az oldalon való működésüket; ügyfélszolgálatunk naprakész, segítőkész és gyors; továbbá tiszteletben tartjuk a magányügyeket: a regisztráció után ugyanis a felhasználókra van bízva a kapcsolatfelvétel, a szervezés, és a magánórák lebonyolítása – mi ezekben nem kívánunk részt venni, mert lássuk be: így mindkét (esetünkben mindhárom) félnek egyszerű, sima, és gördülékeny ez a várhatóan minden szempontból jövedelmező működés.

További szép napot, és mihamarabbi, gyümölcsöző regisztrációt!